Five Senses Suite at M Suite KLCC

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Five Senses Suite at M Suite KLCC Öne Çıkan Resim
Five Senses Suite at M Suite KLCC Dış Mekan
Five Senses Suite at M Suite KLCC Dış Mekan
Five Senses Suite at M Suite KLCC Dış Mekan
Five Senses Suite at M Suite KLCC Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Five Senses Suite at M Suite KLCC
283, Jalan Ampang, Desa Pahlawan M Suite Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Five Senses Suite at M Suite KLCC Kuala Lumpur merkezinde, Great Eastern Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Gleneagles Kuala Lumpur ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Rusya Federasyonu Elçiliği ile 1,1 km (0,7 mil) ve Ampang Point Alışveriş Merkezi ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve dijital TV kanalları vardır.

Açık havuz, su kaydırağı ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın.

Misafirler için çamaşırhane, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Presidential Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı
Room
Premium Süit, Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x