Fitzpatrick Platinum Residence

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Fitzpatrick Platinum Residence Genel
Fitzpatrick Platinum Residence Öne Çıkan Resim
Fitzpatrick Platinum Residence Dış Mekan
Fitzpatrick Platinum Residence Dış Mekan
Fitzpatrick Platinum Residence İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Fitzpatrick Platinum Residence
Jalan Sultan Ismail Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Fitzpatrick Platinum Residence size Kuala Lumpur merkezinde, Petronas İkiz Kuleleri ve Pavilion Kuala Lumpur ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,2 km) ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x