FirstHome GuestHouse

Batı Finlandiya, Jakobstad
FirstHome GuestHouse Genel
FirstHome GuestHouse Öne Çıkan Resim
FirstHome GuestHouse Dış Mekan
FirstHome GuestHouse Dış Mekan
FirstHome GuestHouse Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
FirstHome GuestHouse
Pietarinpuistikko 28 Batı Finlandiya, Jakobstad

FirstHome GuestHouse konaklamanızda Jakobstad merkezinde, Jakobstad Müzesi ve Aspegrens Trädgård Rosenlund ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Skata ile 1,7 km (1 mil) ve Nanoq Arktik Müzesi ile 7,2 km (4,5 mil) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Spa küveti, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi
Apartment
Apartment Villa
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x