Comfort Guesthouse

Batı Finlandiya, Jakobstad
Comfort Guesthouse Genel
Comfort Guesthouse Öne Çıkan Resim
Comfort Guesthouse İç Mekan
Comfort Guesthouse Kahvaltı
Comfort Guesthouse Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Comfort Guesthouse
Kanavapuistikko 13 Batı Finlandiya, Jakobstad

Jakobstad bölgesindeki Comfort Guesthouse konaklamanızda, Jakobstad Müzesi ve Aspegrens Trädgård Rosenlund ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Skata ile 0,9 mi (1,4 km) ve Chicory Museum ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Ludwig Steakhouse yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x