First Camp Tylösand

Güney İsveç, Tylosand
First Camp Tylösand Genel
First Camp Tylösand Genel
First Camp Tylösand Genel
First Camp Tylösand Genel
First Camp Tylösand Öne Çıkan Resim
Image More +32 fotoğraf
First Camp Tylösand
Kungsvägen 3 Güney İsveç, Tylosand

First Camp Tylösand misafirlere Halmstad bölgesinde, deniz kıyısında, Tylosand Plajı ve Halmstad Golf Sahası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Ringenas Golf Kulübü ile 2,1 mi (3,4 km) ve Vita bandet ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

First Camp Tylösand misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, sauna ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan (Excluding Towels, Sheets, Cleaning)
Room
Standard Karavan
Room
Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x