Fiori di Lava

Doğu Sicilya, Nicolosi
Fiori di Lava Öne Çıkan Resim
Fiori di Lava Dış Mekan
Fiori di Lava Dış Mekan
Fiori di Lava Dış Mekan
Fiori di Lava Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Fiori di Lava
Via Guglielmo Marconi Doğu Sicilya, Nicolosi

Fiori di Lava konaklamanızda Nicolosi bölgesinde, San Nicolo Benedik Manastırı ile 16,1 km (10 mi) ve Yunan-Roma Tiyatrosu ile 16,4 km (10,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu oda ve kahvaltı sunan otel Ursino Kalesi ile 16,9 km (10,5 mi) ve Norman Kalesi ile 17,4 km (10,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu oda ve kahvaltı sunan otelde aynı zamanda kiralık bisiklet sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x