Etna Akmè

Doğu Sicilya, Nicolosi
Etna Akmè Öne Çıkan Resim
Etna Akmè Dış Mekan
Etna Akmè İç Mekan
Etna Akmè Kahvaltı
Etna Akmè Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Etna Akmè
via G. Garibaldi, 69 Doğu Sicilya, Nicolosi

Nicolosi bölgesindeki Etna Akmè konaklamanızda Sciara Hz. Meryem Tapınağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Hz. Meryem Tapınağı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Etna Dağı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Via Etnea Alışveriş Bölgesi ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 10 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x