Finca Hotel San Isidro

Zona Cafetera, Calarca
Finca Hotel San Isidro Genel
Finca Hotel San Isidro Genel
Finca Hotel San Isidro Genel
Finca Hotel San Isidro Öne Çıkan Resim
Finca Hotel San Isidro Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Finca Hotel San Isidro
MANZANA 8 CASA 17 Zona Cafetera, Calarca

Calarca bölgesindeki Finca Hotel San Isidro konaklamanızda Quindio Botanik Parkı ve Bolivar Plaza ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kahve Parkı ile 12 mi (19,4 km) ve Cocora Vadisi ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere "turndown" servisi ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x