Finca hotel la perla

Zona Cafetera, Calarca
Finca hotel la perla Öne Çıkan Resim
Finca hotel la perla Dış Mekan
Finca hotel la perla Dış Mekan
Finca hotel la perla Dış Mekan
Finca hotel la perla Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Finca hotel la perla
Vereda Aguacatal Zona Cafetera, Calarca

Calarca bölgesindeki Finca hotel la perla misafirlere banliyöde, Quindio Botanik Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bolivar Plaza ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kahve Parkı ile 11,4 mi (18,4 km) ve Cocora Vadisi ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x