Filbon Hotel & Gardens

Enugu
Filbon Hotel & Gardens Öne Çıkan Resim
Filbon Hotel & Gardens Dış Mekan
Filbon Hotel & Gardens Dış Mekan
Filbon Hotel & Gardens Dış Mekan
Filbon Hotel & Gardens Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Filbon Hotel & Gardens
127, Upper Chime Avenue, New Haven , Enugu

Enugu bölgesindeki Filbon Hotel & Gardens konaklamanızda Nnamdi Azikiwe Stadyumu ve Polo Park Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Enugu Golf Sahası ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Phil's Kitchen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x