Fig Tree Manor

Piney Woods, Palestine
Fig Tree Manor Genel
Fig Tree Manor Genel
Fig Tree Manor Öne Çıkan Resim
Fig Tree Manor Dış Mekan
Fig Tree Manor Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Fig Tree Manor
203 Erwin Street Piney Woods, Palestine

Palestine bölgesindeki Fig Tree Manor misafirlere Palestine Community Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Redlands Oteli ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Anderson County Adliye Sarayı ile 0,8 km (0,5 mil) ve Doğu Teksas Kültür Müzesi ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Fig Tree Manor misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Viktorya dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Marjoram Room)
Room
Süit (Rosemary Suite)
Room
Oda (Sage Room)
Room
Oda (Marigold Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x