Fiftyseven Hotel Copenhagen

Kopenhag Kent Merkezi, Kopenhag
Fiftyseven Hotel Copenhagen Genel
Fiftyseven Hotel Copenhagen Genel
Fiftyseven Hotel Copenhagen Genel
Fiftyseven Hotel Copenhagen Genel
Fiftyseven Hotel Copenhagen Genel
Image More +37 fotoğraf
Fiftyseven Hotel Copenhagen
61 Studiestræde Kopenhag Kent Merkezi, Kopenhag

Fiftyseven Hotel Copenhagen size Kopenhag merkezinde, Tivoli Bahçeleri ve Pumpehuset ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nyhavn ile 1,5 mi (2,4 km) ve Belediye Sarayı Meydanı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kopenhag bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x