Fiesta Inn Ciudad Obregon

Kuzey Meksika, Cajeme
Fiesta Inn Ciudad Obregon Genel
Fiesta Inn Ciudad Obregon Genel
Fiesta Inn Ciudad Obregon Genel
Fiesta Inn Ciudad Obregon Öne Çıkan Resim
Fiesta Inn Ciudad Obregon Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Fiesta Inn Ciudad Obregon
Ave Miguel Aleman 755 Norte Kuzey Meksika, Cajeme

Ciudad Obregon bölgesindeki Fiesta Inn Ciudad Obregon misafirlere iş merkezinde, Estadio Yaquis Stadium ve Ostimuri Çocuk Parkı ve Hayvanat Bahçesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Nainari Gölü ile 5,4 km (3,4 mi) ve Plaza Bella Vista Alışveriş Merkezi ile 6,2 km (3,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 141 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x