Feudo Bauly

Doğu Sicilya, Noto
Feudo Bauly Öne Çıkan Resim
Feudo Bauly Dış Mekan
Feudo Bauly Dış Mekan
Feudo Bauly Dış Mekan
Feudo Bauly Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Feudo Bauly
c.da Bauly Ingresso S. S. 287 Doğu Sicilya, Noto

Noto bölgesindeki Feudo Bauly konaklamanızda Corsino ve San Paolo Bazilikası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Antonino Uccello Müzesi ile 4,3 mi (6,8 km) ve Akrai Arkeoloji Parkı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Noto bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x