Ferenciek tere Apartments

Central Hungary, Lipotvaros
Ferenciek tere Apartments Genel
Ferenciek tere Apartments Öne Çıkan Resim
Ferenciek tere Apartments Dış Mekan
Ferenciek tere Apartments Dış Mekan
Ferenciek tere Apartments Dış Mekan
Image More +111 fotoğraf
Ferenciek tere Apartments
Ferenciek Tere 11 Central Hungary, Lipotvaros

Ferenciek tere Apartments size Budapeşte merkezinde, Vaci Caddesi ile 4 dakika yürüyüş ve Dohany Street Sinagogu ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Parlamento Binası ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Room
Apart Daire
Room
Apart Daire
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x