Fengshui Villa

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Fengshui Villa Öne Çıkan Resim
Fengshui Villa Dış Mekan
Fengshui Villa Dış Mekan
Fengshui Villa Oda Düzeni
Fengshui Villa Oda Düzeni
Image More +4 fotoğraf
Fengshui Villa
Gg. Kamboja Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Bu villa misafirlere Kerobokan (Umalas) bölgesinde, Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Legian Plajı ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x