Villa Karishma

Lesser Sunda Islands, Kerobokan
Villa Karishma Genel
Villa Karishma Genel
Villa Karishma Genel
Villa Karishma Öne Çıkan Resim
Villa Karishma Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Villa Karishma
Jl. Umalas Klecung No.10A Umalas Lesser Sunda Islands, Kerobokan

Villa Karishma misafirlere Kerobokan (Umalas) bölgesinde, Sukyf Arch & Art ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve TAKSU Bali Galerisi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Batu Belig Plajı ile 4 km ve Petitenget Hindu Tapınağı ile 4,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 6 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Villa, 5 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Romantic Villa, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x