Fenesi Gardens Apartments

Nairobi
Fenesi Gardens Apartments Genel
Fenesi Gardens Apartments Genel
Fenesi Gardens Apartments Öne Çıkan Resim
Fenesi Gardens Apartments Dış Mekan
Fenesi Gardens Apartments Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Fenesi Gardens Apartments
SCHOOL LANE, WESTLANDS , Nairobi

Nairobi bölgesindeki Fenesi Gardens Apartments misafirlere banliyöde, The Sarit Centre ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Westgate Alışveriş Merkezi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Nairobi Üniversitesi ile 3,3 km (2,1 mil) ve Aga Khan Üniversite Hastanesi ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 45 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x