FEMily B&B

Grumo Appula
FEMily B&B Genel
FEMily B&B Öne Çıkan Resim
FEMily B&B Dış Mekan
FEMily B&B Dış Mekan
FEMily B&B Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
FEMily B&B
Via Giacomo Scarola, 7 , Grumo Appula

FEMily B&B konaklamanızda Grumo Appula bölgesinde, Bitonto Katedrali ile 12,1 km (7,5 mi) ve San Nicola Stadyumu ile 18,5 km (11,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Adrenalin Zone ile 20,4 km (12,7 mi) ve Fiera del Levante ile 23 km (14,3 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 22-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Design
Design Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Design
Design Villa, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Room
Classic Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x