Casina Murgecchia Fano

Grumo Appula
Casina Murgecchia Fano Genel
Casina Murgecchia Fano Öne Çıkan Resim
Casina Murgecchia Fano Dış Mekan
Casina Murgecchia Fano Dış Mekan
Casina Murgecchia Fano Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Casina Murgecchia Fano
Contrada Parco di Mezzo Km 4 , Grumo Appula

Grumo Appula bölgesindeki Casina Murgecchia Fano konaklamanızda, Norman-Hohenstaufen Castle ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Bari Limanı ile 17,7 mi (28,5 km) ve Purgatorio Kilisesi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Casina Murgecchia misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, 2 Yatak Odası
Senior
Senior Süit, 2 Yatak Odası (up to 6 people)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x