Felicie Cottage & Residence

Pointe Au Sel
Felicie Cottage & Residence Öne Çıkan Resim
Felicie Cottage & Residence Dış Mekan
Felicie Cottage & Residence Dış Mekan
Felicie Cottage & Residence Dış Mekan
Felicie Cottage & Residence Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Felicie Cottage & Residence
Point Au Sel , Pointe Au Sel

Felicie Cottage & Residence misafirlere Mahe Adası bölgesinde, plaj yakınında, Anse Aux Pins Plajı yakınında ve La Plaine St. Andre ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Anse Royal Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Domaine de Val des Près Müzesi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Felicie Cottage & Residence misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 2 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Honeymoon Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x