Blue Horizon Villas

Pointe Au Sel
Blue Horizon Villas Genel
Blue Horizon Villas Öne Çıkan Resim
Blue Horizon Villas Dış Mekan
Blue Horizon Villas Dış Mekan
Blue Horizon Villas Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Blue Horizon Villas
East Coast Rd , Pointe Au Sel

Blue Horizon Villas misafirlere Mahe Adası bölgesinde, okyanus kıyısında, Anse Aux Pins Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve La Plaine St. Andre ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Anse Royal Plajı ile 1 mi (1,5 km) ve Domaine de Val des Près Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Bungalov
Room
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x