Feelin' Good Resort

Ella
Feelin' Good Resort Genel
Feelin' Good Resort Genel
Feelin' Good Resort Genel
Feelin' Good Resort Öne Çıkan Resim
Feelin' Good Resort Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Feelin' Good Resort
10th Mile Post , Ella /Karandagolla , Ella

Ella bölgesindeki Feelin' Good Resort misafirlere dağda, Secret Waterfall ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ravana Şelalesi ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Suwadivi Ayurveda Health Care ile 7,2 mi (11,5 km) ve Nature Trail Ella ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada minibar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Kır Evi, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x