FCH Hotel Expo - Adults Only

Pasifik Sahili, Guadalajara
FCH Hotel Expo - Adults Only Genel
FCH Hotel Expo - Adults Only Öne Çıkan Resim
FCH Hotel Expo - Adults Only Dış Mekan
FCH Hotel Expo - Adults Only Dış Mekan
FCH Hotel Expo - Adults Only İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
FCH Hotel Expo - Adults Only
Calle Coral 2530 Col. Residencial Victoria Pasifik Sahili, Guadalajara

FCH Hotel Expo - Adults Only size Guadalajara (Zona Expo) bölgesinde, you'll be a Plaza del Sol ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 3,1 mi (5 km) ve Andares Alışveriş Merkezi ile 5,9 mi (9,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ananás restoranı ideal, bu restoran Meksika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Design Süit, Özel Banyo
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x