Family Hotel Jemelly

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Obzor
Family Hotel Jemelly Genel
Family Hotel Jemelly Öne Çıkan Resim
Family Hotel Jemelly Dış Mekan
Family Hotel Jemelly Dış Mekan
Family Hotel Jemelly Dış Mekan
Image More +103 fotoğraf
Family Hotel Jemelly
Obzor Strandja 10 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Obzor

Family Hotel Jemelly misafirlere Obzor bölgesinde, plaj yakınında ve Obzor Merkez Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Güneşli Sahil ile 20,2 mi (32,5 km) ve Byala Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (with extra bed)
Family
Family Oda, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x