Fairy Bay Hotel

Orta Vietnam, Vinh Hai
Fairy Bay Hotel Genel
Fairy Bay Hotel Öne Çıkan Resim
Fairy Bay Hotel Dış Mekan
Fairy Bay Hotel İç Mekan
Fairy Bay Hotel Oda Manzaraları
Image More +27 fotoğraf
Fairy Bay Hotel
42 Pham Van Dong St, Vinh Hai Ward Orta Vietnam, Vinh Hai

Nha Trang bölgesindeki Fairy Bay Hotel konaklamanızda, Bai Duong Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Husband Rock ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 17,2 mi (27,7 km) ve Hon Chong Promontory ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Sea View Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 52 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x