Fairmont Mayakoba

Yucatan Yarımadası, Mayakoba
Fairmont Mayakoba Genel
Fairmont Mayakoba Genel
Fairmont Mayakoba Genel
Fairmont Mayakoba Genel
Fairmont Mayakoba Genel
Image More +157 fotoğraf
Fairmont Mayakoba
Ctra Federal Cancun - Playa Del Carmen Yucatan Yarımadası, Mayakoba

Fairmont Mayakoba misafirlere Playa del Carmen bölgesinde, plajda, Maroma Plajı ve Quinta Avenida ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 10,8 mi (17,4 km) ve Playa del Carmen Main Beach ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Ki Beach Bar & Korean BBQ yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 401 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 5 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Playa del Carmen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 40000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Casita,
Casita, Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Casita,
Casita, Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Casita,
Casita, Signature Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Casita,
Casita, Signature Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Kanal Manzaralı
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Coral)
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Camaleon)
Room
Fairmont, Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Fairmont, Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Casita, Signature Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x