Fahrenheit Suites Kuala Lumpur

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Fahrenheit Suites Kuala Lumpur Genel
Fahrenheit Suites Kuala Lumpur Genel
Fahrenheit Suites Kuala Lumpur Genel
Fahrenheit Suites Kuala Lumpur Genel
Fahrenheit Suites Kuala Lumpur Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Fahrenheit Suites Kuala Lumpur
5th Floor, Fahrenheit 88 179, Jalan Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Fahrenheit Suites Kuala Lumpur size Kuala Lumpur merkezinde, Pavilion Kuala Lumpur yakınında ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel KLCC Park ile 0,5 mi (0,9 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Fahrenheit Suites Kuala Lumpur misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 91 klimalı oda DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 3 Yatak Odası
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x