Exies Bagtown

Riverina, Griffith
Exies Bagtown Genel
Exies Bagtown Genel
Exies Bagtown Genel
Exies Bagtown Öne Çıkan Resim
Exies Bagtown Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Exies Bagtown
2- 4 Blumer Avenue Riverina, Griffith

Griffith bölgesindeki Exies Bagtown konaklamanızda, Griffith Regional Art Gallery ve Griffith Yerel Mahkemesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Öncü Parkı Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Griffith Kent Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Bagtown Bar and Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için ofis ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet (Queen Room)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda (Family Room - Small)
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x