Quest Griffith

Riverina, Griffith
Quest Griffith Genel
Quest Griffith Genel
Quest Griffith Öne Çıkan Resim
Quest Griffith Şaraphane
Quest Griffith Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Quest Griffith
53 Railway Street Riverina, Griffith

Griffith bölgesindeki Quest Griffith konaklamanızda, Griffith Yerel Mahkemesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Griffith Regional Art Gallery ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Griffith Kent Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Griffith Bölge Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

68 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. LED televizyon ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Apart dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Apart Daire, 3 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x