Exe Peregrino

Santiago de Compostela
Exe Peregrino Genel
Exe Peregrino Genel
Exe Peregrino Genel
Exe Peregrino Genel
Exe Peregrino Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Exe Peregrino
Av Rosalia De Castro , Santiago de Compostela

Exe Peregrino misafirlere Santiago de Compostela bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Vigo Meydanı ile Santiago de Compostela Üniversitesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santiago de Compostela Katedrali ile 0,9 mi (1,4 km) ve Monumento a Manuel Ventura Figueroa ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 149 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Extra Bed)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Junior
Junior Süit, Balkon
Süit,
Süit, Balkon
Junior
Junior Süit, Balkon (Vistas a la torre)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x