Exe Alameda Reforma

Orta Meksika, Tabacalera
Exe Alameda Reforma Öne Çıkan Resim
Exe Alameda Reforma Dış Mekan
Exe Alameda Reforma Dış Mekan
Exe Alameda Reforma Dış Mekan
Exe Alameda Reforma Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Exe Alameda Reforma
Puente De Alvarado 22 Col. Tabacelera Orta Meksika, Tabacalera

Exe Alameda Reforma size Meksiko merkezinde, Paseo de la Reforma Caddesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Palacio de Bellas Artes (Güzel Sanatlar Sarayı) ile yürüyerek 14 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zocalo ile 1,8 mi (2,9 km) ve Guadalupe Meryem Ana Bazilikası ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 140 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Meksiko bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Süit, 2 Çift Kişilik Yatak (4 Occupants)
Family
Family Oda (3 Occupants)
Family
Family Oda (4 Occupants)
Family
Family Oda (6 Occupants)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Premium Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (1 person)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x