Evita Studios

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Evita Studios Genel
Evita Studios Öne Çıkan Resim
Evita Studios Dış Mekan
Evita Studios Dış Mekan
Evita Studios Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Evita Studios
Faliraki Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Evita Studios misafirlere Rodos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları yakınında ve Faliraki Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Faliraki Su Parkı ile 3,1 mi (4,9 km) ve Tsambika Plajı ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Evita Studios misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x