Every Surawong

Bangkok Kent Merkezi
Every Surawong Genel
Every Surawong Genel
Every Surawong Öne Çıkan Resim
Every Surawong Dış Mekan
Every Surawong Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Every Surawong
142/4-5 Soi Suksan, Surawong Road Sipraya , Bangkok Kent Merkezi

Every Surawong konaklamanızda Bangkok merkezinde, Lumphini Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Siam Center Alışveriş Merkezi ile 2,7 km (1,7 mil) ve Pratunam Pazarı ile 3,8 km (2,4 mil) mesafede.

Suksan Japanese & Thai Every Surawong misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Family
Family Süit, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x