Eurostars Aliados

Port Wine Route, Santo Ildefonso
Eurostars Aliados Genel
Eurostars Aliados Genel
Eurostars Aliados Genel
Eurostars Aliados Öne Çıkan Resim
Eurostars Aliados Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Eurostars Aliados
Av. dos Aliados 195 237 Port Wine Route, Santo Ildefonso

Eurostars Aliados misafirlere Porto merkezinde, Porto Tarihi Kent Merkezi ve Porto Belediye Sarayı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Ribeira Meydanı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Porto Katedrali ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 149 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Extra Bed)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (View and Balcony)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x