Euphoria Chora Naxos

Naxos Town (Naxos Kasabası)
Euphoria Chora Naxos Öne Çıkan Resim
Euphoria Chora Naxos Dış Mekan
Euphoria Chora Naxos Oda Manzaraları
Euphoria Chora Naxos Oda Manzaraları
Euphoria Chora Naxos Oda Manzaraları
Image More +38 fotoğraf
Euphoria Chora Naxos
Eparchiaki Odos Naxou Agidion , Naxos Town (Naxos Kasabası)

Euphoria Chora Naxos misafirlere Naxos merkezinde, Ege Adaları ve Nakşa ve Küçük Kikladlar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Naxos Limanı ile 0,6 mi (1 km) ve Agios Georgios Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Grand
Grand Süit
Executive
Executive Süit
Exclusive
Exclusive Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x