Etno Selo Montenegro

Donja Brezna
Etno Selo Montenegro Öne Çıkan Resim
Etno Selo Montenegro Dış Mekan
Etno Selo Montenegro Dış Mekan
Etno Selo Montenegro Dış Mekan
Etno Selo Montenegro Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Etno Selo Montenegro
Donja Brezna , Donja Brezna

Etno Selo Montenegro misafirlere Donja Brezna bölgesinde, milli parkta, Durmitor Ulusal Parkı ile 21,2 mi (34,1 km) mesafede ve Bedem Hisarı ile 23,3 mi (37,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Ostrog St Basil Katedrali ile 23,7 mi (38,2 km) ve Gradski Parkı ile 23,8 mi (38,2 km) mesafede.

Restaurant Etno Selo Etno Selo Montenegro misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Donja Brezna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kamp alanı misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Apart Daire, Tepe Manzaralı
Executive
Executive Ev, Tepe Manzaralı
Classic
Classic Kulübe, Tepe Manzaralı
Romantic
Romantic Ev, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x