Grab Ethno Village and Camp

Pluzine
Grab Ethno Village and Camp Genel
Grab Ethno Village and Camp Genel
Grab Ethno Village and Camp Öne Çıkan Resim
Grab Ethno Village and Camp Dış Mekan
Grab Ethno Village and Camp Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Grab Ethno Village and Camp
Brijeg, Scepan Polje , Pluzine

Pluzine bölgesindeki Grab Ethno Village and Camp misafirlere nehir üzerinde, Sutjeska National Park ve Partizans' Memorial ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Durmitor Ulusal Parkı ile 12,6 mi (20,2 km) ve Tara Kanyonu ile 16,6 mi (26,8 km) mesafede.

Grab Ethno Village and Camp misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak
Comfort
Comfort Bungalov, Ortak Banyo
Comfort
Comfort Bungalov, Ortak Banyo
Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x