Etango Ranch Guestfarm

Windhoek
Etango Ranch Guestfarm Genel
Etango Ranch Guestfarm Genel
Etango Ranch Guestfarm Öne Çıkan Resim
Etango Ranch Guestfarm Dış Mekan
Etango Ranch Guestfarm Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Etango Ranch Guestfarm
B6, opposite Windhoek Int. Airport , Windhoek

Etango Ranch Guestfarm misafirlere Windhoek bölgesinde, havaalanı yakınında, Avis Dam ile 25,8 mi (41,5 km) mesafede ve Schwerinsburg Castle ile 27 mi (43,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Heinitzburg Castle ile 27,1 mi (43,6 km) ve Maerua Alışveriş Merkezi ile 27,2 mi (43,8 km) mesafede.

Restoranda Etango Ranch Guestfarm misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x