Estoril Vintage Hotel

Estoril Coast, Cascais
Estoril Vintage Hotel Genel
Estoril Vintage Hotel Genel
Estoril Vintage Hotel Genel
Estoril Vintage Hotel Genel
Estoril Vintage Hotel Genel
Image More +173 fotoğraf
Estoril Vintage Hotel
Rua Alfredo da Silva nº 61 Estoril Coast, Cascais

Estoril Vintage Hotel misafirlere Cascais (Cascais e Estoril) bölgesinde, Duquesa Plajı ve CascaisVilla Alışveriş Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Cascais Plajı ile 1,4 mi (2,2 km) ve Estoril Yarış Pisti ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Estoril Vintage Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 4 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Gallery
Gallery Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Gallery
Gallery Süit
Superior
Superior Süit, Okyanus Manzaralı
Luxury
Luxury Süit
Superior
Superior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x