Estoril Budget & Spa

Estoril Coast, Estoril
Estoril Budget & Spa Öne Çıkan Resim
Estoril Budget & Spa Dış Mekan
Estoril Budget & Spa İç Mekan
Estoril Budget & Spa İç Mekan
Estoril Budget & Spa İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Estoril Budget & Spa
19 Avenida Suíça Estoril Coast, Estoril

Estoril Budget & Spa misafirlere Cascais (Estoril) bölgesinde, National Hotel School ve Estoril Golf Kulübü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cascais Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Estoril Yarış Pisti ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Ortak Banyo (6)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (8)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (7)
Family
Family Oda, Ortak Banyo (9)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x