Estelar Square

Andean Highlands, Medellin
Estelar Square Genel
Estelar Square Genel
Estelar Square Öne Çıkan Resim
Estelar Square Dış Mekan
Estelar Square İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Estelar Square
Carrera 43 No 9 Sur 105 Andean Highlands, Medellin

Estelar Square misafirlere Medellin (El Poblado) bölgesinde, Santa Fe Mall (Alışveriş Merkezi) ve Oviedo Mall (Alışveriş Merkezi) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lleras Parkı ile 1,7 mi (2,8 km) ve El Tesoro Alışveriş Parkı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Primavera yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 146 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x