Estalagem Vila Suzana

Vila Luiza
Estalagem Vila Suzana Öne Çıkan Resim
Estalagem Vila Suzana Dış Mekan
Estalagem Vila Suzana Dış Mekan
Estalagem Vila Suzana Dış Mekan
Estalagem Vila Suzana Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Estalagem Vila Suzana
Rua Tenente Manoel Correa 1100 Bairro Vila Suzana , Vila Luiza

Canela bölgesindeki Estalagem Vila Suzana konaklamanızda, Pinheiro Grosso İl Parkı ve Vale Dos Dinossauros Tema Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Stone House Tiyatrosu ile 1 mi (1,5 km) ve Canela Belediye Tiyatrosu ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, vantilatör ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x