Pousada Vila 505

Canela
Pousada Vila 505 Öne Çıkan Resim
Pousada Vila 505 Dış Mekan
Pousada Vila 505 Dış Mekan
Pousada Vila 505 Dış Mekan
Pousada Vila 505 Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Pousada Vila 505
505 R. Cel. Theobaldo Fleck , Canela

Canela (Vila Suzana) bölgesindeki Pousada Vila 505 misafirlere Pinheiro Grosso İl Parkı ve Parque Terra Magica Florybal Oyun ve Eğlence Alanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Vale Dos Dinossauros Tema Parkı ile 0,8 mi (1,4 km) ve Canela Otomobil Müzesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Premium
Suite
Suite
Room
Superior Deluxe
Room
Suite Master
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x