Essene Country Lodge

Ohaupo
Essene Country Lodge Öne Çıkan Resim
Essene Country Lodge Dış Mekan
Essene Country Lodge Dış Mekan
Essene Country Lodge Dış Mekan
Essene Country Lodge Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Essene Country Lodge
27 Lynd Rd , Ohaupo

Ohaupo bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda Kartsport Hamilton Go Kart Parkuru ve Mystery Creek Etkinlik Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı tatil evi Waikato River ile 3,7 mi (5,9 km) ve Riverside Golf Club ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde açık özel spa küveti ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x