Blackwood House

North Island (kuzey Ada), Tamahere
Blackwood House Öne Çıkan Resim
Blackwood House Dış Mekan
Blackwood House Dış Mekan
Blackwood House Dış Mekan
Blackwood House Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Blackwood House
557a Pencarrow Road RD 3 North Island (kuzey Ada), Tamahere

Tamahere bölgesindeki Blackwood House misafirlere Waikato Hastanesi ve Waikato Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Hamilton Bahçeleri ile 11,1 km (6,9 mil) ve Southern Cross Hastanesi ile 12,9 km (8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 3 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize "turndown" servisi, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (Queen)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x