Esperas Santorini

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Esperas Santorini Genel
Esperas Santorini Genel
Esperas Santorini Genel
Esperas Santorini Genel
Esperas Santorini Genel
Image More +250 fotoğraf
Esperas Santorini
Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Esperas Santorini misafirlere Santorini bölgesinde, tarihi bölgede, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Oia Kalesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kamari Plajı ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı için Ombra ideal, bu havuz kenarı restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Lifestyle
Lifestyle Studio with Sea View
Premium
Premium Studio with Sunset View
Premium
Premium House with Sunset View
Plunge
Plunge Pool Cave Suite with Sunset View
Plunge
Plunge Pool Superior Suite with Sunset View
Superior
Superior Honeymoon Plunge Pool Suite with Sunset View
Plunge
Plunge Pool Esperas Suite with Sea View
Vibrant
Vibrant House with Sunset View
Honeymoon
Honeymoon Plunge Pool Suite with Sunset View
Vibrant
Vibrant Suite with Sunset View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x