Oia Mare Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Oia
Oia Mare Villas Genel
Oia Mare Villas Genel
Oia Mare Villas Genel
Oia Mare Villas Öne Çıkan Resim
Oia Mare Villas Dış Mekan
Image More +253 fotoğraf
Oia Mare Villas
Oia Traditional Village Decentralized Administration Of The Aegean, Oia

Oia Mare Villas misafirlere Santorini bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Kamari Plajı ile 13 mi (20,9 km) ve Antik Thira ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı (Cave)
Honeymoon
Honeymoon Süit, Deniz Manzaralı (Cave)
Standard
Standard Stüdyo, Deniz Manzaralı (Cave)
Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı (Cave)
Honeymoon
Honeymoon Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı (Cave)
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı (Cave)
Superior
Superior Stüdyo, Jakuzi, Deniz Manzaralı (Cave)
Süit,
Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı (Cave)
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Cave)
Luxury
Luxury Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x