Espectacular Depto en SkyTower

Asuncion
Espectacular Depto en SkyTower Öne Çıkan Resim
Espectacular Depto en SkyTower Dış Mekan
Espectacular Depto en SkyTower İç Mekan
Espectacular Depto en SkyTower Oda Manzaraları
Espectacular Depto en SkyTower Oda Düzeni
Image More +34 fotoğraf
Espectacular Depto en SkyTower
2835 Avenida Santa Teresa , Asuncion

Asunción bölgesindeki bu apart daire misafirlere eğlence bölgesinde, Kil Müzesi ve Paseo La Galeria Alışveriş Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Shopping del Sol Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Asunción Dünya Ticaret Merkezi ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için kuştüyü yorgan mevcuttur; ayrıca bir Tek Kişilik çekyat bulunmaktadır. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 36-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x