Erofili Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos
Erofili Hotel Genel
Erofili Hotel Öne Çıkan Resim
Erofili Hotel Dış Mekan
Erofili Hotel Dış Mekan
Erofili Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Erofili Hotel
Kavos Lefkimmi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kavos

Korfu bölgesindeki Erofili Hotel misafirlere alışveriş bölgesinde, Ionian Sea ile Kavos Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Igoumenitsa İskelesi ile 15,6 mi (25,1 km) ve Lake Tsilaria ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda Erofili Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x